В Україні субсидії в 2020 році будуть оформляти за новою системою. Дані зміни торкнуться і монетизації субсидій.

Про це стало відомо завдяки повідомленню міністра соцполітики Юлії Соколовської.

За інформацією чиновника, ті українці, які хочуть самі оплачувати комуналку, отримуючи пільгу на банківський рахунок або живими грошима, зможуть у будь-який час подати заявку. Нагадаємо, що раніше подати заяву можна було тільки до 15 жовтня, і це було досить незручно для українців.

Субсидії, фото: lexinform.com.ua
Субсидії, фото: lexinform.com.ua

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер, для того, щоб оформити субсидію в зручний час, необхідно буде подати заяви довільної форми районний орган соцзахисту, вказавши реквізити банківського рахунку і номер мобільного телефону.

отримання субсидії, фото: 5 канал
отримання субсидії, фото: 5 канал

Прем'єр-міністр Гончарук заявив, що таке нововведення стартувало вже з 1 січня 2020 року. Тепер українським сім'ям не доведеться чекати нового опалювального сезону, якщо вони не встигли подати заявку або їх фінансове становище змінилося.

Нагадаємо, тисячі українців втратили роботу, центри зайнятості переповнені: сумна статистика.

Як повідомляв Знай.uа українцям у січні перерахують зарплати, хто зможе отримати надбавки.

Знай.uа писав, новий Трудовий кодекс набув чинності: "чорних" працівників позбавлять субсидії, а вихідних стане менше.