Пенсіонерам показали, як дізнатися справжню суму виплати, застосувавши формулу. Розмір пенсії у всіх українців залежатиме від рівня доходу, стажу роботи і середньої зарплати в Україні за попередній період.

Попри те, що розмір пенсії обмежується законодавством України, для кожного пенсіонера сума виплати розраховується окремо. При розрахунку пенсії враховуватиметься кожен із вищезазначених факторів.

Пенсіонери, фото: report.if.ua
Пенсіонери, фото: report.if.ua

На основі нововведення, можна зробити висновок, що тепер крім стажу та зарплати, важливу роль грає і те, коли людина вийшла на пенсію.

Повідомляється, що влада планує щорічно здійснювати індексацію у березні. Відповідно, у 2020 році цю процедуру проведуть за формулою "50% інфляції + 50% зміни середньої зарплати за минулий рік". Згідно з прогнозами експертів, це повинно позитивно позначитися на пенсійних виплатах і призвести до їх зростання приблизно на 12-15%.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Формула розрахунку пенсії, скріншот: hyser.com.ua
Формула розрахунку пенсії, скріншот: hyser.com.ua

Формула розрахунку пенсії, скріншот: hyser.com.ua
Формула розрахунку пенсії, скріншот: hyser.com.ua

Нагадаємо, доведеться віддати останнє: мешканці багатоповерхівок отримали нереальні платіжки за комуналку

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці злили праведний гнів на Гончарука та "зниження комуналки": "Попросіть Ілона Маска спустити вас з Марсу"

Також "Знай.ua" писав, що українці отримають субсидії за новою схемою: хто залишиться за бортом, а кому - готувати документи, відео