СБУ проводить обшуки в офісі "1+1"

Народний депутат від пропрезидентської фракції "Слуга народу" і колишній журналіст "1+1" Олександр Дубинський заявив про обшуки, які Служба безпеки України проводить в офісі телеканалу.

Зеленський взявся за українську горілку

Президент України Володимир Зеленський вирішив серйозно взятися за виробництво української горілки.

Зеленський доручив уряду Гончарука взятися за приватизацію українських спиртових підприємств. Він просить підготувати заводи вже в найближчі два місяці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Доньку Коломойського продають у соцмережах за $2000

Український художник Сергій Коляда виставив на продаж графіку з портретом Анжеліки Коломойської, доньки олігарха Ігоря Коломойського.

Повідомлення про продаж картини розміщено на офіційному сайті художника. Роботу під назвою "Будинок у Швейцарії" ("Анжеліка Коломойська", також "Лускунчик або Щасливого Різдва і Нового року") виконано кульковою ручкою на папері. Свій твір художник оцінює в 2000 доларів США.

Кива влаштував істерику в Раді та накинувся на Рябошапку

Скандальний депутат від партії "Опозиційна платформа-За життя" Ілля Кива влаштував істерику під час засідання Комітету із правоохоронної діяльності у Верховній Раді та накинувся на генпрокурора Рябошапку з погрозами.

Киву розізлило те, що ветеран АТО Михайло Мейман нібито побив його, проте воїна "і досі не покарали".

В аеропорту Стамбула врізався і розвалився на шматки літак із пасажирами

Пасажирський літак Boeing 737-800 авіакомпанії Pegasus Airlines зробив жорстку посадку в міжнародному аеропорту Стамбул-Сабіха Гекчен, Туреччина. Повітряне судно вийшло за межі злітно-посадкової смуги і розтрощилося на три окремі шматки, 20 людей постраждало, загиблих немає. Всього на борту знаходилися 177 пасажирів і членів екіпажу.