Український художник Сергій Коляда виставив на продаж графіку з портретом Анжеліки Коломойської, доньки олігарха Ігоря Коломойського.

Повідомлення про продаж картини було розміщено на офіційному сайті художника.

Роботу під назвою "Будинок у Швейцарії" ("Анжеліка Коломойська", також "Лускунчик або Щасливого Різдва і Нового року") виконано кульковою ручкою на папері. Свій твір художник оцінює в 2000 доларів США.

Сергій Коляда зі своєю картиною

Окрім доньки олігарха на картині зображені традиційні атрибути святкування Нового року: ялинкові прикраси, іграшка-лускунчик, цукерки.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Техніка виконання "Будинку у Швейцарії" є типовою для Коляди. Те саме можна сказати і про тематику твору: для художника характерні гостросаркастичні теми і образи з життя сучасної України.

Оголошення про продаж картини

35-літня Анжела Коломойська проживає разом зі своїм чоловіком Олегом Бокоєвим у Женеві, Швейцарія. Пара одружилася в 2011 році.

Нагадаємо, раніше Коломойський закликав дружити з Росією: "Вони дадуть грошей".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Коломойський кардинально змінив імідж заради сина.

Також "Знай.ua" писав де і як зустрів Новий рік олігарх Коломойський.