У той час, коли в Буковелі на відпочинку перебуває президент України Володимир Зеленський, відомий олігарх Ігор Коломойський вирішив зустріти Новий рік неподалік у готелі "Radisson Blu Resort Bukovel".

Повідомляється, що компанію бізнесмену за шампанським склали його соратники та бізнес-партнери. Глава держави Володимир Зеленський у цей час також зупинився в Буковелі. Раніше з'явилася інформація, що гарант відпочиває разом із головою ОП Андрієм Богданом, проте чутки наразі не підтвердилися.

Ігор Коломойський, фото: beztabu.net
Ігор Коломойський, фото: beztabu.net

Водночас відпочивальники Буковелю публікують у мережі численні фото з президентом. Повідомлялося, що Зеленський відзначить новий рік у державній резиденції "Синьогора", яка розташована біля села Гута Івано-Франківської області. Фешенебельна резиденція стала президентською дачею у 2001 році.

Варто нагадати, 31 грудня 2019 року президент України Володимир Зеленський привітав главу РФ Володимира Путіна Новим роком, а також обговорив майбутній обмін полоненими, серед яких багато кримчан.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Володимир Зеленський в Буковелі, фото: beztabu.net
Володимир Зеленський в Буковелі, фото: beztabu.net

Володимир Зеленський в Буковелі, скріншот: Instagram
Володимир Зеленський в Буковелі, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що побажав Зеленський українцям у Новому році: повний текст та відео емоційного звернення президента

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко став "президентом" у новорічну ніч, Романенко не стримався: "Бережіть пу*ани"

Також "Знай.ua" писав, що в Україну запустили "кілера" корупції: як новий закон "вилікує" головну хворобу політиків