Стало відомо, як будуть зустрічати Новий перші особи України — президент Володимир Зеленський та глава ОП Андрій Богдан. Український президент відзначить новий рік у державній резиденції "Синьогора", яка розташована біля села Гута Івано-Франківської області.

Крім подружжя Зеленських у "Синьогору" приїде голова ВП Андрій Богдан зі своєю дівчиною Анастасією Слічною. Також запрошені всі заступники голови ВП зі своїми дружинами, пише СтранаUA. Проте невідомо, чи до їхньої компанії приєднається прем'єр Олексій Гончарук.

Володимир Зеленський, фото: REUTERS
Володимир Зеленський, фото: REUTERS

Повідомляється, що там же відзначав зимові свята колишній президент Петро Порошенко з родиною в минулому році. Наразі залишається невідомою дата вильоту в "Синьогору", оскільки спочатку на Банковій планують провести обмін полоненими.

Також стало відомо, що спікер парламенту Дмитро Разумков зустріне Новий рік у Києві, у себе вдома. А перший помічник Зеленського Сергій Шефір збирається з родиною за кордон.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Резиденція "Синьогора", фото: strana.ua
Резиденція "Синьогора", фото: strana.ua

Фешенебельна резиденція "Синьогора" розташована в 60 кілометрах від Івано-Франківська. На площі 10886 га розташовані і огороджені мисливські угіддя, і заповідні ліси навколо. На території є ресторан, десять будівель, канатна дорога і розплідник з тваринами, СПА-центр, ставок з коропами і фореллю і вертолітний майданчик.

Коли-то "Синьогора" був відомчим санаторієм, а ще раніше – мисливськими угіддями австро-угорського імператора Франца-Йосифа. У 2001-му тут вирішили зробити президентську дачу. З тих пір кожен глава держави намагався розбудовувати її "під себе".

Резиденція "Синьогора", фото: strana.ua
Резиденція "Синьогора", фото: strana.ua

Ролик з новорічним привітанням президента вирішили записати на ВДНГ — там же, де знімали серіал "Слуга народу". Наразі було записано перший варіант новорічного відео із Зеленським, але його вирішили доопрацювати.

Нагадаємо, раніше Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський викрутить з орендарів максимум: які нововведення ввів президент

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський пояснив, що буде з тарифами на комуналку в опалювальний сезон