Цього року новорічне привітання українці могли почути не лише від Володимира Зеленського, а й від колишнього президента Петра Порошенка. З цього приводу висловився політолог Юрій Романенко, опублікувавши допис на своїй сторінці у Facebook.

Романенко зазначив, що така ситуація є нормальною, оскільки не варто вбачати щось сакральне у "сходженні на трон". Більше того будь-яка влада, як зазначив експерт, йде "не від Бога, а від людей".

Порошенки, фото скріншот з facebook
Порошенки, фото скріншот з facebook

"Порошенко по двох каналах показав своє привітання. У минулому році порохоботи нили, що як жахливо, що Зеленський виповз на плюсах. А тепер норм. Але насправді, це і є норм. Тому що влада не від Бога, а від людей. І немає в ній нічого сакрального, щоб верещати від захвату тільки через те, що чергова жопа залізла на трон. Як кажуть, часто бруд залізає на трон, але і трон часто в багнюці. Так що бережіть пукани. Попереду буде багато приводів, щоб їх розривало з більш серйозних питань", - написав Романенко. Юрій Романенко

На думку Юрія Романенко українцям не варто бурхливо реагувати на цю подію, оскільки попереду державу та її громадян чекають куди серйозніші питання, ніж новорічне привітання колишнього українського керманича.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Допис Юрія Романенко, скріншот: Facebook
Допис Юрія Романенко, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше Майк Помпео їде "на ялинку" до Зеленського: деталі зустрічі президента і правої руки Трампа

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко відплатив Зеленському його ж монетою на Новий рік: відео

Також "Знай.ua" писав, обмін "всіх на всіх": Зеленський зізнався, скільки українців досі у полоні Росії