На п'ятницю, 3 січня у Києві заплановано зустріч Держсекретаря США Майка Помпео з Президентом України Володимиром Зеленським. Про це йдеться в повідомленні Держдепартаменту США.

"3 січня держсекретар Помпео відправиться до Києва, де зустрінеться з президентом Зеленським, міністром закордонних справ Пристайко та міністром оборони Загороднюком, щоб підтвердити підтримку США суверенітету і територіальної цілісності України", – йдеться у повідомленні. Держдепартамент США

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський
president.gov.ua

Повідомляється, що Помпео візьме участь у церемонії вшанування пам'яті загиблих на Донбасі. Також заплановано зустріч з лідерами релігійного, громадянського суспільства та ділових кіл для обговорення питання прав людини, інвестиційний клімат і програму реформ уряду.

Нагадаємо, раніше лікарі розповіли, як почуваються звільнені українці

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", колега Зеленського на зустрічі звільнених українців впав обличчям в бруд: "Бл*, хочу п*ссать!"

Також "Знай.ua" писав, обмін "всіх на всіх": Зеленський зізнався, скільки українців досі у полоні Росії