Відомий український олігарх Ігор Коломойський з'явився на баскетбольному матчі між командами "Дніпро" та "Хімік", які розігрували Суперкубок України. Відомо, що його син Григорій виходив на паркет за БК "Дніпро".

Варто відзначити, що для виходу Коломойський не зрадив своєму звичному вбранню: картатому підкажу та сведру. Правда, він вирішив позбавитися від фірмової борідки. Після гри він обняв сина, команда якого змогла завоювати Суперкубок України 2019.

Григорій провів 4 хвилини на паркеті, але особливими результативними діями не відзначився. Це був його перший вихід за нову команду. До цього Коломойський-молодший, який народився у Женеві, виступав за університетську команду "Клівленд Стейт Вікингс", а також грав за ізраїльський "Маккабі".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Гонтарєва емоційно відреагувала на пожежу у власному маєтку.

Раніше Знай.ua повідомляв, Гонтарєва звинуватила Коломойського у підпалі власного будинку.

Також Знай.ua писав, Богдан зізнався, для чого слугам народу знадобився Коломойський.