Прогноз від Наталки Діденко

Зараз в Україні діє циклон Петра, тому він буде в четвер ввечері вже прямо над Кримом. А значить в його центрі – центральні області України. Синоптик прогнозує, що найбільш сильні опади та інші неприємні зимові синоптичні явища залишаться на півдні, на сході і в Дніпропетровській області. Тільки Харків позбавиться від такої погоди. А ось на Півночі і на Заході вдень буде атмосферний фронт з Європи, так що буде несильний сніг.

Температура покаже вже зиму, а не весну, так як на ніч Наталка прогнозує від -3 до -8 градусів, а вдень теж морози – від -3 до +2 градусів. Хоча в Криму поки залишиться досить тепла погода і високі температурні показники – від +4 до +9 градусів. Вітер переважно північний, поривчастий і сильний.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

А також народний синоптик попередила нас про те, що будете ще й ожеледь на дорогах, тому потрібно бути обережніше. В цьому році такий прогноз буває не часто, але зазвичай він майже кожен день.

У столиці 6 лютого буде дуже слизько, а вночі температура опуститься від -6 до -8 градусів. Вдень, звичайно, буде тепліше, але вона підвищиться до нуля. Ще вночі в Києві можна буде побачити зірки, тому що погода буде дуже ясною, а ось вдень прийдуть хмари, які ввечері принесуть ще й сніг. Саме час для шапок, шуб та інших теплих речей.

Популярні новини зараз
Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, хоча і раніше був деякий список платних медичних послуг, але після медичної реформи він помітно розширився. За багато послуг українцям доведеться доплачувати. Хто, як і за що вимагає оплати і чому не платить держава.

Також Знай.uа писав, що студенти тепер можуть отримати зарплату і стипендію. Однак просто так її отримати буде неможливо. Доведеться гарненько попрацювати і така можливість є не у всіх.

Нагадаємо, в Україні вже дорожчає найнеобхідніше, скоро подорожчає і повітря. Але поки тільки піднімають тарифи на воду. Скільки доведеться платити, читайте в статті.