Житель Києва знайшов на паркувальному майданчику автомобіль з такими ж державними номерами і зовнішнім виглядом, як і у свого транспортного засобу. Чоловік викликав поліцію, і автодвійника евакуювали на штрафний майданчик.

Про це повідомляє Телевізійна служба новин.

“Дивіться прикол. Да, бачите? А тепер дивіться сюда. Оп!” - коментує на відео свою знахідку киянин, фіксуючи близнюка свого авто.

Киянин побачив на парковці двійника свого авто

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За оцінками експертів, в Україні може бути до 400 тисяч автівок, що неофіційно дублюють номерні знаки інших транспортних засобів. Зазвичай це або крадені машини, або нерозмитнені “євробляхи” - вживані автомобілі з європейською реєстрацією. За допомогою таких маніпуляцій власники намагаються уникнути правової відповідальності.

Нагадаємо, раніше євробляхери отримали останній шанс перед Новим роком: відтермінування штрафів, вік авто та багато іншого.

Як повідомляв портал "Знай.ua", євробляхерам дали останній шанс: що буде зі штрафами після введення "калькулятора розмитнення".

Також "Знай.ua" писав, що нові санкції не спинили потік євроблях до України.