Через небезпечний вірус і оголошений карантин в українському місті Дніпро вирішили проводити заходи з дезінфекції в громадському транспорті. Відомо, що більше тисячі міських маршрутних автобусів щодня проходять посилену санітарну обробку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Масова дезінфекція. У Дніпрі через епідемію грипу почали обробляти громадський транспорт. Для цього кожне АТП закупило спеціальні дезінфекційний речовини та декілька разів на день розпилюють їх у салонах автобусів. Також кожен водій отримав запас захисних масок. Їх вони зобов'язані змінювати кожні 2-3 години. Детальніше дивіться сьогодні у новинах на 11-му. #11channel

Geplaatst door 11 канал op Vrijdag 7 februari 2020

У мережі з'явився відеозапис, і він не з Китаю, а з Дніпра. І не через коронавірус, а через грип. Повідомляється, що кожна АТП міста закупила спеціальні засоби для дезінфекції, які кілька разів на день розпорошують у салонах маршруток і автобусів. Відомо, що всьому водійському складу під час роботи на маршруті рекомендовано використовувати санітарні маски з заміною через кожні три години.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Дезінфекція в транспорті Дніпра, фото: dv-gazeta.info
Дезінфекція в транспорті Дніпра, фото: dv-gazeta.info

За словами журналістів, городяни досі не можуть звикнути до того, що перед відправленням в автобусах з'являються люди в масках і білих халатах, які починають розпорошувати в салоні дезінфектори.

Варто нагадати нашим читачам, що в Україні захворіло на ГРВІ більше 260 тисяч осіб, а з жовтня 2019 року від ускладнень померло 15 осіб.

Нагадаємо, 4-річний хлопчик помер від грипу через забобони матері.

Як повідомляв Знай.uа все минає, а музика вічна: італійський композитор показав, як "звучить" коронавірус.

Знай.uа писав, на заблокованому лайнері зростає число жертв коронавіруса, українець розповів про паніку на борту.