Національний інститут інфекційних хвороб Японії заявив, що йому вдалося виростити та виділити коронавірус з Китаю 2019-nCoV , про який вперше заговорили у китайському місті Ухань. Вірус виростили від людини в Японії, якій було підтверджено наявність мікроорганізмів, пише The Japan Times.

Вперше він був виявлений на початку грудня у китайському місті Ухань, але стрімко і незворотньо поширюється по всьому світу.

Коронавірус з Китаю, фото скріншот з сайту

Використовуючи ізольований вірус, інститут розпочне роботу над розробкою вакцини та препарату проти коронавірусу з Китаю, а також набору тестів, здатних швидко діагностувати.

коронавірус з Китаю, фото theaustralian
коронавірус з Китаю, фото theaustralian

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Заклад також запропонує дослідникам та компаніям ізольований вірус, намагаючись розкрити механізм зараження та сприяючи дослідженню токсичності вірусу.

Послідовність генів виділених вірусів 99,9 % відповідали тим, які випустив китайський уряд, повідомляє японський інститут. У ізольованому вірусі не було мутації генів, що призводило до підвищеної інфекційності чи токсичності, повідомили в інституті.

Нагадаємо, що українські "винахідники" вже продають "вакцину" від коронавіруса з Китаю: подробиці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі з'явилися моторошні кадри того, що зараз відбувається в лікарнях ізольованого китайського міста Ухань.

Також "Знай.ua" писав, що у Франції зареєстрували перші два випадки зараження коронавірусом nCoV.