Українська телеведуча телеканалу "1+1" Наталія Мосейчук, яку вже порівнюють з російської пропагандисткою Ольгою Скабеєвою, звернулася до своїх хейтерів. Мосейчук спробувала довести, що їй нібито все одно на образливі слова, однак реакція вже ж таки з'явилася.

Про це стало відомо завдяки новому посту в мережі Facebook.

Наталя Мосейчук в ефірі "право на владу"
Наталя Мосейчук в ефірі "право на владу"

"Ну що? Сьогодні цілий день слухаю реакції на вчорашній перший ефір сезону "Право на владу". Словам підтримки - спасибі. Людям справді набридла ненависть. Одним. Другі продовжили стару пісню. Діагноз. Підлягають лікуванню - час покаже. Мені часто пишуть, що, мовляв, не завжди зрозуміло глядачам що я думаю з того чи іншого приводу. Вам дійсно цікаво? Добре. Мені плювати на хейтерство на мою адресу. Плювати. Чесно. Плювати на тих, хто знищує мою репутацію. Шкода. Ви ж нічого хорошого не робите. Ви кладете злість на клавіатуру.", - пише Мосейчук.

Прикріплена публікація до посту Наталії Мосейчук, Facebook
Прикріплена публікація до посту Наталії Мосейчук, Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Собчак жорстко розмазала пропагандистку Скабееву в прямому ефірі.

Як повідомляв Знай.uа губернатор запустив "референдум" прямо в Instagram, народ в шоці.

Знай.uа писав, пранкер Лексус поговорив із Зеленським після дзвінка Скабеевой.