У декларації Новосад замість "маленької" зарплати спливла столична квартира, виправдовуватися пізно

Міністр освіти України Анна Новосад, яка нещодавно викликала скандал із заявами стосовно "маленької" зарплати, заперечує придбання квартири в українській столиці.

Відомо, що міністр, яка нещодавно скаржилася, що не зможе утримувати дитину на зарплату в 36 тисяч гривень на місяць, купила квартиру в Києві. Про це свідчить інформація в Єдиному реєстрі декларацій.

Анна Новосад. фото: vseosvita.ua
Анна Новосад. фото: vseosvita.ua

Прес-секретар Зеленського Мендель у жалобному вбранні потрималася за Папу Римського

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, президент України Володимира Зеленський з офіційним візитом відправився до Ватикану, де зустрівся з Його Святістю Папою Франциском та обговорив мир на Донбасі. Відтак, українському лідеру зіставила компанію і його скандальна помічниця Юлія Мендель, яка поділилася своїми емоціями від цієї зустрічі та опублікувала відповідну світлину.

Юлія Мендель, фото: Уніан
Юлія Мендель, фото: Уніан

Володимир Зеленський оголосив себе "президентом миру" після зустрічі з Папою Римським

У Ватикані відбулася аудієнція Президента України Володимира Зеленського та першої леді Олени Зеленської з Його Святістю Папою Франциском.

Зустріч з Папою Римським, фото Іnstagram
Зустріч з Папою Римським, фото Іnstagram

Українським "героям парковки" влуплять недитячі санкції, тепер доведеться десять разів подумати

Для українських водіїв підготували дуже тривожні новини. З'явилася інформація, що в українській столиці планують посилити контроль за недобросовісними водіями. Однак, як відомо, під гарячу руку може потрапити будь-який водій.

Зима, фото: pexels
Зима, фото: pexels

Колишні "беркутівці" після обміну повернулися до Києва зі зверненням до Зеленського

29 грудня стався обмін полоненими за форматом "всіх на всіх" між Києвом і ОРДЛО. Так званим "республікам" Донбасу були передані екс- "беркутівці" Олег Янішевський, Павло Аброськін, Сергій Зінченко, Сергій Тамтура і Олександр Маринченко.


І от колишні "беркутівці" Олександр Маріченко і Сергій Тамтура, яких наприкінці 2019 року було обміняно в ОРДЛО, повернулися до Києва.

Колишні «беркутівці»: Сергій Зінченко, Павло Аброськін та Сергій Тамтура
Колишні «беркутівці»: Сергій Зінченко, Павло Аброськін та Сергій Тамтура