В неділю, 9 лютого, прогноз погоди обіцяє українцям сонце і морози. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

За прогнозом синоптика, в Україні неділя буде сухою та морозною, вітер помірний, південно-західний.

"Урагани, шторми та хльосткі дощі у Великій Британії та на узбережжі, сонце на континентальній частині Європи, морози над східною частиною - такою буде синоптична Європа завтра, в неділю", - зауважує синоптик.

Погода, скріншот з facebook Наталки Діденко

Тим, хто збирається летіти у напрямку західного узбережжя - синоптик рекомендує перевірити рейси, бо сила вітру досягатиме штормового, ураганного - карта прогнозу швидкості вітру друга.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода, фото з facebook Наталки Діденко

"Температуру повітря найближчої ночі зима ще перетягуватиме у свій табір, очікується -5-12 градусів, а на Сході, навіть частково на Запоріжжі та у більшості центральних областей, окрім Вінниччини, -10-17 градусів", - зауважує синоптик.

Погода, фото з facebook Наталки Діденко

Проте вдень, за словами Наталки Діденко, весна потягне канати на себе: потепліє до +1+7 градусів, лише на Сході, а також у Дніпрі з районами ще пощипає щоки та поморозить носа, не вище -1-8 градусів.

Погода, фото з facebook Наталки Діденко

У Києві неділя обіцяє бути без опадів, вночі ще підморозить, а вже вдень потепліє до 0+2 градусів. У понеділок потепління розкрутиться ще на кілька градусів. Словом, погода із різкими змінами, але з контрольованими прогнозами.

Нагадаємо, зима візьме Київ у морозний полон 8 лютого, не забудьте шапки та рукавиці.

Як повідомляв Знай.ua, погода на 8 лютого змусить носи українців почервоніти.

Також портал Знай.ua писав, у березні українці зможуть вдосталь відпочити, так як крім звичайних вихідних буде ще один додатковий. Так вийшло дуже просто і навіть банальної причини.