В понеділок, 10 лютого, в Україні почнуться передвесняні перебудовчі атмосферні процеси. На сайті Гідрометцентру попереджають про небезпеку лавин у горах, тому відпочиваючим варто бути обачнішими. У Карпатах - значні опади. Синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook прогнозує, що у понеділок, 10 лютого, протягом дня у більшості областей України стовпчики термометрів підскочать до +1+8 градусів, лише у східній частині буде холодніше, 0-5 градусів морозу.

За словами синоптика, ще минулої ночі на Сході України та Запоріжжі було до 20-23 градусів морозу, як вже завтра, 10 лютого, на Заході України очікується до +8 градусів. Так, до нас йде потепління.

Погода, фото з facebook Наталки Діденко

"Між іншим, найближча ніч на Сході, на Запоріжжі та на Дніпропетровщині ще буде лютою, -10-18 градусів. Далі вже попускатиме", - прогнозує синоптик.

За її словами, в Україні 10-го лютого також вітер розгуляється не просто до сильного, а навіть до дуже сильного, до 15-25 м/с, а на Заході та, особливо, у Карпатах до 30 м/с і навіть за 30 м/с.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Атмосферний фронт із заходу принесе в наші західні області, на Вінниччину та в північну частину дощ та мокрий сніг. Опади більш ймовірні завтра вдень чи й надвечір понеділка.

У Києві синоптик попередила про сильнющий вітер завтра, краще бути обережними!

Погода, фото з facebook Наталки Діденко

"Разом із штормовим південно-західним вітром прийде потепління, вночі вже слабенький "мінус", а вдень у Києві до +5 градусів. Опади: вранці сухо, вдень збільшення хмарності та вологості, ввечері у столиці дощ та мокрий сніг. Як це все небесне свинство називається, ви й самі знаєте", - зауважила синоптик.

Погода, фото з facebook Наталки Діденко

Першочергова готовність до бурхливої зміни синоптичної ситуації - метеопатам, будівельникам та встановлювачам білбордів!

Нагадаємо, зима візьме Київ у морозний полон 8 лютого, не забудьте шапки та рукавиці.

  1. Як повідомляв Знай.ua, погода на 8 лютого змусить носи українців почервоніти.

Також портал Знай.ua писав, у березні українці зможуть вдосталь відпочити, так як крім звичайних вихідних буде ще один додатковий. Так вийшло дуже просто і навіть банальної причини.