Клієнтка банку повідомила про чергову аферу, з допомогою якої шахраї виманюють з довірливих українців гроші. Аферисти підстерігають своїх потенційних жертв просто біля банкоматів.

"Якщо побачили забуту картку в банкоматі — не діставайте її. Дочекайтеся, поки він її не "з'їсть", або чекайте власника — нехай він сам її витягне. Це недовго! Не натискайте кнопки скасування. Взагалі відійдіть від банкомата ! Компанія мужиків -"свідків" з'являться, як з-під землі і на вас "тиснутимуть": ви перед банкоматом стояли, на клавіатуру натискали, на карті є ваші відбитки пальців, і взагалі, вони "всі бачили" - з карти тільки-но зняли гроші!!! А зняла їх, просто перед вами та літня жіночка, що вже теж тут крутиться — власниця картки."

зняття готівки у банкоматі, фото: nv.ua
зняття готівки у банкоматі, фото: nv.ua

Українка попереджає, що аферисти будь-якими способами намагатимуться змусити вас взяти у руки картку, щоб на ній залишилися відбитки пальців і можна було стверджувати, що саме у ваших руках вона була востаннє.

"Схема розведення — як зі знайденим гаманцем. Тільки замість гаманця — забута карта в банкоматі. Далі "розводка" йде за стандартом: "На карті було більше грошей, ти останній її в руках тримав, на ній твої відбитки". Мужички — свідки, які "все бачили". Загалом, нічого нового, але — небезпечно", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот: Facebook / Natali Kysil
Скріншот: Facebook / Natali Kysil

Друзья! Если увидели забытую карту в банкомате — не доставайте её. Дождитесь, пока он ее не "съест", или ожидайте...

Geplaatst door Natali Kysil op Zondag 12 januari 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ПриватБанк скасовує кредитні ліміти українців без попередження: в установі дали пояснення

Як повідомляв портал "Знай.ua", ПриватБанк несподівано звернувся до українців із важливою заявою: закривають рахунки і картки

Також "Знай.ua" писав, у роботі терміналів ПриватБанку стався збій: "З'їв тисячі гривень і припинив працювати"