У одному з магазинів популярної харківської мережі супермаркетів покупці знайшли товар, знижка на який склала нуль відсотків.

Фотографія, на якій зафіксовано курйоз, поширюється в соціальних мережах.

На світлині видно пляшку рому обсягом в 0,7 літра. Ціна на товар до знижки, як, власне, й після неї - складає 263 гривні. На ціннику написано "Акція", а "стара" ціна перекреслена.

Такий хід горе-маркетологів розсмішив користувачів соціальних мереж. Люди раділи несподіваній щедрості, яку порівнювали зі знаменитим розпродажем "Чорної п'ятниці".

Акція в харківському супермаркеті

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Можна припустити, що в магазині просто зробили помилку через неуважність. Однак деякі користувачі припускають, що така псевдознижка мала за мету ввести покупців в оману та підштовхнути їх до витрат.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше інший супермаркет "потішив" новою ціною, українці обімліли від нахабного обману.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дівчина поскаржилася на "знижки" у популярній мережі магазинів косметики: ось що вона купила в "чорну п'ятницю".

Також "Знай.ua" писав про чорну п'ятницю по-українськи: як магазини обдурюють вас на ″шалених″ знижках.