За станом на ранок вівторка, 11 лютого, кількість летальних випадків після зараження пневмонією, викликаною новим різновидом коронавіруса, в Китаї зросла до 1018 осіб. Про це повідомляє Центр системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса.

У Китаї кількість заражених вже 42644 людини, а всього в світі 43 108 випадків зараження коронавірусом. Згідно з останніми даними вдалося видужати 4048 людям.

Коронавірус у Китаї, фото: EPA / ТАСС
Коронавірус у Китаї, фото: EPA / ТАСС

Так, понад 70% усіх випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу, яка викликана коронавірусом, зафіксовано в одній провінції Китаю – Хубей.

На даний момент в Україні не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку коронавіруса.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві охорони здоров'я заявили, що вони виявили другого українця на круїзному лайнері Diamond Princess, який захворів смертельним коронавірусом.

Варто зауважити, що ще кілька днів тому компанія Princess Cruises повідомила більше 10 осіб заражених коронавірусом на борту круїзного лайнера, який зупинився біля берегів Японії. Отже, місцева влада, щоб перешкодити поширенню епідемії, закрила свій порт для заходження іноземного круїзного лайнера. Зараз же судно залишили на карантин як мінімум на 14 днів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, евакуація з зараженої коронавірусом Китаю - стала відома доля українців.

Як повідомляв Знай. ua, ВООЗ оголосила пік епідемії смертельної коронавіруса, останні дані.

Також Знай. ua писав, що двоє українців стали "інкубаторами" смертельного коронавіруса.