У середу, 12 лютого, в Україні домінуватиме сніжна, вітряна і волога погода. Також очікуються перепади атмосферного тиску по всій території країни.

Денна температура повітря становитиме 0 +4 градуси. На Півдні України прогнозується температура трохи вище +4 +7 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"12-го лютого в більшості областей випаде сніг, місцями з дощем. Опади – від невеликих до помірних. Мокрий сніг буде брати верх – бо дещо знизиться температура повітря", - зазначила експерт.

Погода в Україні, Уніан
Погода в Україні, Уніан

Популярні новини зараз
Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Так, вітер залишиться західним і буде зі швидкістю 7–12 м/сек. При цьому очікуються пориви вітру до 15–22 м/сек.

У Києві в середу знову буде вітряно та волого, місцями можливий мокрий сніг і дощ. Температура повітря в столиці складе близько +2 +3 градусів.

Вітри, стрибки тиску, сніги й дощі, атмосферні фронти - все це поки що в Україні домінуватиме. 12-го лютого у більшості...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 11 februari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

12 лютого відзначається Собор учителів і святителів Василя Великого, Григорія Богослова та Іоанна Златоустого. Погоду у цей день передвіщав Місяць: якщо цієї ночі він був червонуватим, слід було чекати сильного вітру. А сильний вітер, у свою чергу, вказував на сиру погоду.

погода на 12 лютого, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.