Прогноз від Наталки Діденко

Цей день принесе нам дуже багато різних сюрпризів. От тільки вони швидше за все нікому не сподобаються. В Україні будуть скачки тиску, пройде дощ і сніг, а також будуть домінувати атмосферні фронти. Так заявляє народний синоптик Наталка Діденко. У середу в багатьох областях варто чекати снігу, а іноді ще й буде з дощем. Це будуть невеликі та помірні опади, занадто сильних не буде. Мокрого снігу стане більше, тому що буде невелике зниження температури.

12 лютого в Україні температура буде від 0 до +4 градусів, але це максимум. Південь не враховуємо, тому що там будуть усе ж більш високі показники – від +4 до +7 градусів. Але у нас все ще залишиться західний вітер від 7 до 12 м/с. При цьому можливі пориви від 15 до 22 м/с. Укргідрометцентр навіть оголосив перший рівень небезпеки з-за вітру по всіх областях в Україні. Крім того, Укргідрометцентр повідомляє, що на Сході ще затримається холодна погода, а саме в Луганську будуть дуже холодні ночі, на відміну від інших частин країни. Температура досягне 6 градусів морозу.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

У столиці буде хмарна погода в середу, а після обіду ще й нагрянуть опади. Знову цей день буде вологим, вітряним з дощем і мокрим снігом. А температура в Києві за прогнозом народного синоптика очікується від +2 до +3 градусів. Такі погодні умови рідко кому подобаються. Тому варто запастися терпінням, шапками, парасольками і капюшонами. А також приділити увагу здоров'ю і вітамінам.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua навесні в Україні багато медичних послуг можуть стати безкоштовними. Однак для цього медичним установам потрібно буде виконати деякі умови, щоб отримати фінансування на надання цих послуг.

Також Знай.ua писав, пандемічний грип вирішив взятися за Житомирську область. Школи на карантині, адже захворіло вже більше 10 тисяч чоловік. Хворіють і дорослі, і діти.

Нагадаємо, не варто викидати зношені купюри, особливо у валюті. Їх можна спокійно поміняти на нові і не тільки в банку. Ми розповіли, де це зробити і хто приймає рішення про пошкодженість купюр.