Погода на 13 лютого в Україні: точний прогноз

Практично у всіх областях в Україні буде хмарна погода, проте тільки в деяких можна чекати опадів, і то – не сильних. Так що погода просто лякає нас страшними хмарами, але дощу або снігу не буде, і багато людей візьмуть з собою парасольки даремно. По температурі практично нічого не зміниться. А вітер все ще західний і сильний – 7-12 м/с.

У західних областях буде тільки хмарність, опадів не прогнозують. Температура вдень буде від +2 до +5 градусів. А от вночі морози стануть трохи сильніше – від 0 до -3 градусів. Крім того, на заході буде сильний вітер, які очікується найбільш сильним в Карпатах.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На півночі погода поділиться на дві частини. В Житомирській і Київській областях буде хмарно, а у Чернігівській та Сумській ще й пройде сніг. Тут досить тепла температура, але вітер не дасть нею насолодитися. Вдень у північних областях від +2 до +4 градусів, тільки в Сумській області від 0 до +2 градусів. В Житомирській і Київській областях від 0 до -2 градусів вночі, а в Сумській і Чернігівській – від 0 до +2 градусів.

На сході скрізь пройде легкий сніжок, а температура знизиться. Хоча вночі в Луганську стане трохи тепліше. Вдень у східних областях очікується від -1 до +1 градуса (і це найхолодніша температура по країні), а вночі від +1 до -3 градусів.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

На півдні теж буде хмарно, а температури трохи вирівняються і вночі навіть будуть мінуси. В Одеській і Миколаївській областях вдень від +6 до +8 градусів, у Херсонській області та в Криму – від +4 до +6 градусів. Вночі в Одеській області та в Криму від -1 до +1 градусів, а в інших областях-від -1 до -3 градусів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в українських аптеках не вистачає самого елементарного і потрібного, і це в розпал грипу та інших хвороб, що передаються повітряно-крапельним шляхом. Маски і респіратори або взагалі відсутні, або подорожчали в 20 разів.

Також Знай.ua писав, українцям збираються підняти виплати по безробіттю, розповіли на скільки підвищать ці виплати, як їх нараховують, як отримати, а також хто і скільки зможе отримати.

Нагадаємо, якщо ви збиралися на пенсію, то доведеться попрацювати ще трохи або вийти на неї швидше. Українцям знову підвищують пенсійний вік. Крім того, ще й висунули кілька додаткових умов. Вийти на заслужений відпочинок в Україні не так просто.