Прогноз від Наталки Діденко

За прогнозом народного синоптика, атмосфера вирішила взятися за західне узбережжя Європи. У Великобританії, Нідерландах, Франції, Бельгії та Німеччині пройдуть дощі і буде ще і штормовий вітер. Це все циклон Tomris. А от в Україні все не так погано, у нас буде інший циклон – Sabine. Тому в четвер українців чекає волога погода, та ще й іноді несильний мокрий сніг. Опадів не буде на заході і на півдні, однак у Карпатах може пройти сніг, а в дощ буде в Криму.

По температурі мало що зміниться – по Україні від +1 до +6 градусів. А на півдні-від +4 до +8 градусів. У столиці перед Днем святого Валентина розквітли на прилавках тюльпани, орхідеї і вербові котики. А настрій трохи зіпсує сильний вітер до 15 м/с західного напрямку і ймовірність несильних, але опадів. Температура у Києві від +3 до +4 градусів. Далі буде вітер, вологість і теплі температури. Так що народний синоптик каже, що погода практично не зміниться в найближчі дні.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Прогноз Укргідрометцентру

За даним прогнозом у багатьох українських областях очікується хмарна погода. Сніг тільки на сході, у Чернігівській, Сумській та Полтавській областях. Найхолодніше на сході – від -1 до +1 вдень, а найтепліше поки на півдні – від +6 до +8 градусів. Теж прогнозують сильний поривчастий вітер 7-12 м/с. А вночі максимальний мороз очікується до -3 градусів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в українських аптеках не вистачає самого елементарного і потрібного, і це в розпал грипу та інших хвороб, що передаються повітряно-крапельним шляхом. Маски і респіратори або взагалі відсутні, або подорожчали в 20 разів.

Також Знай.ua писав, українцям збираються підняти виплати по безробіттю, розповіли на скільки підвищать ці виплати, як їх нараховують, як отримати, а також хто і скільки зможе отримати.

Нагадаємо, якщо ви збиралися на пенсію, то доведеться попрацювати ще трохи або вийти на неї швидше. Українцям знову підвищують пенсійний вік. Крім того, ще й висунули кілька додаткових умов. Вийти на заслужений відпочинок в Україні не так просто.