Що це за свято?

Це свято вирішила заснувати Генасамблея ООН в 2013 році і вибрали цю дату, тому що в 1946 році в той же день Радіо ООН вийшло в ефір. Є люди, які вважають, що радіо застаріло і покоїться лише на підвіконнях у пенсіонерів. Але ні, до цих пір багато радіоканалів дуже популярні, вони допомагають водіям проводити довгі ночі в дорозі, розважають та навчають любителів послухати розумні роздуми. Але крім усього іншого, радіо ще і є засобом зв'язку, а ось про це дуже часто забувають. З його допомогою можна дістатися до далеких куточків світу, до людей, які зазнали стихійного лиха, особливо якщо немає навіть електрики. А є прості радіо-любителі одинаки. І в цей день проводять різноманітні заходи на честь свята, а ви можете просто привітати.

Свята 13 лютого, фото: Арт Ассорти
Свята 13 лютого, фото: Арт Ассорти

Привітання смс

З всесвітнім днем радіо!

Швидше його вмикай!

Друзів і близьких

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ти запрошуй в гості.

Для них ти тортик приготуй,

Щоб було що поїсти,

І разом потім радіо

Сідайте ви послухати.

Забудь зараз про інтернет,

Нехай нині він зависне.

Нехай радіо усіх надихне

На райдужні думки!

З днем радіо вітаю!

Відзначає його світ!

Щоб зв'язок завжди була,

Чистим щоб був ефір!

бажаю Жити без аварій,

А в любові – щоб без перешкод,

І щоб у всіх справах

Завжди чекав тебе успіх!

Доброти тобі в серце

І душевної краси.

Ангел особистий допомагає

Нехай збувати тобі мрії!

Свята 13 лютого, фото: Арт Ассорти
Свята 13 лютого, фото: Арт Ассорти

Вітаю з Днем радіо!. Ти можеш співати, танцювати, бути директором або охоронцем, але радіо завжди буде з тобою і піднімати тобі настрій. А дні зробить веселіше і цікавіше. Крім того, ще й допоможе тобі отримати всю необхідну інформацію. І тоді прийде успіх.

Вітаю тебе з Всесвітнім днем радіо! Тобі, одному з небагатьох, вдалося знайти своє покликання і працювати на кращій роботі в світі. Нехай завжди тобі буде попутний вітер, а щастя не знає кордонів. Більше везіння, щоб ні в чому собі не відмовляв. Слови свою частоту щастя!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, божевільна стихія руйнує Крим. Такого сильного шторму і так багато снігу давно не бачили.

Також Знай.ua писав, Супрун розповіла про лікаря, який раніше продавав немовлят в інші країни, а тепер хоче стати главою медичного вузу.

Нагадаємо, у нашій країні вирішили нарешті позбутися не тільки від ігрових автоматів, але і від онлайн-казино і букмекерських контор. Про багатьох з них ви точно чули. Також забороняють деякі інтернет-видання.