Весь світ ретельно стежить за зараженими смертельним коронавірусом з Китаю. Щодня кількість заражених зростає на декілька тисяч. Станом на 5:00 четверга, 13 лютого, загальна кількість померлих від пневмонії, викликаної новим коронавірусом COVID-19, в Китаї зросла до 1368 осіб. Про це свідчать дані Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса (США).

Коронавірус в Китаї, фото: Cheng Min / Xinhua via AP
Коронавірус в Китаї, фото: Cheng Min / Xinhua via AP

Кількість заражених в Китаї досягла 59805 людей. Всього у світі — 60328. Таким чином за добу на новий коронавірус захворіли понад 15 тисяч людей. Разом з тим, одужали у Китаї за останніми даними 5986 осіб.

Коронавірус з Китаю, фото financoff
Коронавірус з Китаю, фото financoff

Приблизно 70% усіх випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом зафіксовано в одній провінції Китаю — Хубей.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Щоб уникнути зараження, вчені радять регулярно мити руки теплою водою з милом, не торкатися очей і носа і вести здоровий спосіб життя.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що за даними співзасновник київської мережі "Медтехніка+" Олексія Давиденка, весь тиждень в Україні йде активна гонитва за масками і термометрами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дніпро заполонили люди у білих халатах і масках.