Музикант Григорій піснею висміяв нардепа від "Слуги народу" Брагара, який пропонував продати собаку, який в ефірі телеканалу “112 Україна” порадив пенсіонерці продати собаку, щоб розрахуватися за комунальні послуги. В мережі чоловік відомий, як автор жартівливих пісень на політичну тематику.

Продай собаку - заплати за газ

"Продай собаку - заплати за газ": трохи народної творчості вам у стрічку 🔥 Підписуйтесь на #Букви в Telegram: https://t.me/bykvu 📹: Григорий Воля (https://youtu.be/VJf2GP8TsNk)

Geplaatst door Букви op Maandag 10 februari 2020

"Ховайся Шарік, не вилазь - прийшла квитанція за газ", - лунає у приспіві пісні.

Григорій - автор і виконавець народної творчості, також пише тексти для популярних артистів. У своєму доробку має близько 250 шедеврів. У гумористичних піснях підносить злободенні теми українців - про ситуацію в країні, про політику, про природу, про кохання. Напередодні музикант написав і опублікував нову пісню.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

“Дві собаки, три коти — математика проста. Заплатіть ще за воду, не робіть державі шкоду. І продайте хом’яка з нього вигода яка. “Продай собаку — заплати за газ!”. Вже навіть кури сміються з нас”, — співає Гріша.

Також музикант обіграв у пісні ситуацію: господарям прийшла квитанція за газ і їх собаці по кличці Кулька доводиться ховатися, щоб не бути проданою.

“Я дам таку відповідь: у голові у когось куку. А Шаріка я не продам, хай депутат за газ заплатити сам”, - підсумував музикант.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленського незабаром не стане, а Україну знищать - Мосейчук замахнулася на лаври Ванги.

Як повідомляв Знай.uа скандальний любитель "не елітних" кішок Брагар попросив пенсіонерку чекати його в гості.

Знай.uа писав, "Продавець псів" Брагар знову оскандалився, на цей раз заявою про патріотичних фільмах.