У п'ятницю, 14 лютого, по всій території України погода буде теплою і безвітряною. При цьому короткочасні опади можливі лише на Заході країни. Місцями стовпчики термометрів піднімуться до +8 градусів.

Температура повітря прогріється до +1 +6 градусів. На Півдні буде +5 +8 градусів, а в Криму – до +10 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"В більшості областей України вітер нарешті заспокоїться, опади малоймовірні, навіть можна буде побачити сонце", - написала Діденко.

Тільки в Карпатах буде хмарно, піде мокрий сніг і дощ.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У Києві в п'ятницю не буде ні дощу, ні снігу. Вітер очікується південний, невеликий або помірний. Стовпчики термометрів у столиці піднімуться до +5 градусів.

Хто завтра захоче під ручку романтично прогулятися до найближчого магазину жіночих прикрас чи чоловічого спортивного...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 13 februari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

14 лютого вшановується пам'ять мученика Трифона. Про погоду наші пращури судили за небом: якщо на Трифона небо було всипане зірками, то очікували пізньої весни. Якщо в цей день випадав сніг, це розцінювали як попередження про дощову весну.

погода на 14 лютого, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.