За станом на ранок п'ятниці, 14 лютого, в Китаї зросла загальна кількість померлих від пневмонії, яка викликана новим коронавірусом COVID-19до 1383 людина. Про це повідомляє Центр системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса в США.

У Китаї кількість інфікованих збільшилася на 4 тисячі всього за 1 добу. Так, тепер в Китаї 63 854 заражених осіб, а всього у світі 64 436 чоловік.

Успішно від коронавіруса вдалося вилікувати 6886 людина на сьогоднішній день.

Коронавірус з Китаю, фото financoff
Коронавірус з Китаю, фото financoff

Близько 80% усіх випадків захворювання гострим респіраторним захворюванням, яке викликане коронавірусом зафіксовано в провінції Хубей.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на круїзному лайнері Diamond Princess, який перебуває на карантині в порту Йокогами, виявлено 44 нових випадки зараження коронавірусом. Серед нових інфікованих - 29 японців і 15 громадян інших країн, але не уточнюється, яких саме.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зросла кількість заражених і загиблих від китайського коронавіруса.

Як повідомляв Знай. ua, лайнер Diamond Princess перетворюється на корабель смерті.

Також Знай. ua писав, що українців кинули напризволяще в епіцентрі коронавіруса, Гончарук так і не виконав обіцянки.