В українському шкільному підручнику з біології для 11-х класів знайшли незвичайне практичне завдання. У ньому запропонували учням змоделювати поширення глобальної інфекції на комп'ютерній грі Plague Inc, що в мережі порахували "натяком" на поширення коронавірусу.

Автор підручника Костянтин Задорожний, пишуть в соціальних мережах.

У самій грі Plague Inc пропонується вибрати інфекцію і стежити за поширенням вірусу. У підручнику від школярів просять зробити це, а потім ще й сформувати висновки.
Не дивно, що ця гра отримала особливу популярність на тлі розбурханого вбивчого нового коронавірусу і тепер в неї грає не одна, а сотня осіб.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Це вже не перший випадок до якого додають коронавірус. Здається світ масово намагається відшукати знаки, або попередження які на них чекали у всіх речах. Від підручників до склянок з пивом.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше китайський коронавірус забрав життя понад 900 людей

Також "Знай.ua" писав, з 12 лютого "Укрпошта" перестала приймати посилки з Китаю через коронавірус