На круїзному лайнері Diamond Princess, який перебуває на карантині в порту Йокогами, виявлено 44 нових випадки зараження коронавірусом. Серед нових інфікованих - 29 японців і 15 громадян інших країн, але не уточнюється, яких саме.

Згідно з даними японського Міністерства охорони здоров'я, інфекцію виявили у 43 пасажирів і ще одного члена екіпажу. Серед нових інфікованих - 29 японців і 15 громадян інших країн. Загалом число заражених коронавірусом пасажирів і членів екіпажу лайнера Diamond Princess досягло 218 чоловік.

лайнер Diamond Princess в Японії, фото Reuters
лайнер Diamond Princess в Японії, фото Reuters

Круїзний лайнер Diamond Princess, на борту якого знаходиться 3,7 тисячі осіб, 3 лютого помістили на карантин в порту Йокогами, Японія, через коронавірус. На борту лайнера Diamond Princess знаходяться 25 українців. Загальна кількість заражених коронавірусом на лайнері зараз становить 218 осіб.

Серед пасажирів є двоє українців, у яких лабораторно підтверджено інфікування новим коронавірусом. Це члени екіпажу - 25-річний чоловік і 37-річна жінка, які працювали на кухні та в обслуговуванні лайнера.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

лайнер Diamond Princess в Японії, фото EPA
лайнер Diamond Princess в Японії, фото EPA

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, створено онлайн-карту поширення китайського коронавірусу в реальному часі

Як повідомляв портал "Знай.ua", мутація смертельного коронавірусу з Китаю: у ВООЗ зробили термінову заяву

Також "Знай.ua" писав, як відрізнити грип від коронавірусу, перші прояви смертельної інфекції