Служба безпеки України постійно працює над поліпшенням стану країни і карає винуватців різних злочинів. І ось нещодавно, на сторінці СБУ в соціальній мережі Twitter з'явилася публікація про розкриття злочину до якого була додана досить цікава фотографія.

СБУ

Так, в повідомленні зазначено, що СБУшники зловили митників з Херсона, які вимаганням забирали гроші у підприємців. Згідно з даними, за хабар в розмірі від 300 до 500 доларів, митники закривали очі на порушення норм завезення іноземних товарів до України.

Також до повідомлення прикріплене фото, на якому зображені 5 заарештованих митників лежачи на підлозі. Крім них на знімку можна побачити ще 2 співробітника СБУ і логотип організації.

Проте раніше до цього посту була додана інша фотографія, яку співробітники СБУ встигли змінити, але користувачі мережі встигли зробити скріншот публікації.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Текст повідомлення не змінили, але ось знімок встиг насмішити багатьох юзерів.

На ньому зображені 2 співробітника митниці, які після арешту лежать на підлозі перед рекламним плакатом. На плакаті знаходиться досить цікавий гасло, який і став приводом для сміху в мережі.

"Краще жувати, ніж смоктати" - написано на плакаті.

Скріншот, Twitter

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що організація з технічного обслуговування підробляла документацію про ремонт літаків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Національне антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження стосовно колишнього директора ДБР Романа Труби.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві на мосту Метро сталася погоня зі стріляниною.