Іранська влада не будуть здійснювати маніпуляції з "чорними ящиками" збитого борту МАУ без представників всіх зацікавлених у розслідуванні сторін.

Про це стало відомо завдяки заяві іранського міністра закордонних справ Мохаммада Джавада Заріфа для телекомпанії NBC.

Аварія МАУ, фото 33 канал
Аварія МАУ, фото 33 канал

Міністр негативно відповів на питання, чи займається іранська влада вмістом "чорних ящиків" українського Boeing 737. Однак, за його словами чорні ящики вже розкрито.

"Ні, ми не доторкнемося до "чорних ящиків" за відсутності усіх зацікавлених сторін", - зазначив Заріф.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Троща літака МАУ в Ірані, фото: Getty images
Троща літака МАУ в Ірані, фото: Getty images

"Ми визнали, що літак було збито ракетою, випущеною нами. Вся інформація, яку хочуть отримати родичі жертв, знаходиться там. Нам потрібна інформація, чому це сталося, нам відмовляються надати цю інформацію", — додав глава МЗС Ірану, не пояснивши, кого має на увазі.

Заріф також висловив співчуття тим, що іранські військові своєчасно не довели до відома МЗС своєї країни про те, що помилково збили український літак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, не добила загибель чоловіка, доб'є система - вдова загиблого капітана МАУ звернулася до українців.

Як повідомляв Знай.uа Іран закривається від України, незважаючи на "солодкі обіцянки", як йде розслідування по збитому борту МАУ.

Знай.uа писав, брат загиблого депутата приніс на прощання дві цукерки і зворушив зізнанням, відео.