Для українських водіїв знову прийшли вельми тривожні новини. Так, Міністерство внутрішніх справ почне надсилати "листи щастя".

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Новини країни+".

Центр управління Нацполіції, фото: "Новини країни+"
Центр управління Нацполіції, фото: "Новини країни+"

"МВС України вийшло на фінішну пряму у впровадженні системи автофіксації порушень ПДР. Впровадження системи почалося з Києва. Фото зроблено в "центрі керування", куди надходить інформація з 20 камер столиці, яку обробляють поліцейські. Камери з ранку 14 лютого і до 11:29 зафіксували 38528 порушень тільки швидкісного режиму.", - повідомляється в публікації.

Варто нагадати нашим читачам, що днями в МВС ініціювали підвищення деяких штрафів у кілька разів для українських водіїв. А обумовлено це тотальним недотриманням правил дорожнього руху, що і є головною причиною величезної кількості ДТП, які забирають тисячі українських життів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запорізькі таксисти і євробляхери об'єднаються заради масових протестів.

Як повідомляв Знай.uа чи дочекаються євробляхери доступного розмитнення - Разумков ще більше заплутав водіїв.

Знай.uа писав, в Україні автохамів ловитимуть на живця.