В Україну прилетять 14 аргентинців з китайського міста Ухань. Уряд країни погодився надати місце для них.

Громадяни Аргентини, які застрягли в центрі епідемії коронавірус Covid-19 на тому самому рейсі, яким планують евакуювати українських громадян прилетять в Україну.

Відомо, що по прильоту їх, як і українців, відправлять на двотижневий карантин.

Коронавірус в Китаї, фото: TK Media
Коронавірус в Китаї, фото: TK Media

Раніше повідомлялося, що всі поверхні, на яких міг залишити свій слід коронавірус з Китаю, варто обробляти етанолом і перекисом водню. Адже новий тип коронавіруса може бути активним на поверхні предметів більше тижня. Про це йдеться в результаті дослідження вчених, опублікованому в журналі Journal of Hospital Infection.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Згідно з повідомленням, німецькі дослідники вирішили порівняти COVID-19 з іншими коронавирусами людини: коронавірус атипової пневмонії (SARS), коронавірус близькосхідного респіраторного синдрому (MERS) або ендемічні коронавіруси людини (HCoV).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Китаї ввели смертну кару для хворих коронавірусом.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус з Китаю може жити на поверхні, як позбутися від небезпеки.

Також Знай. ua писав, що чоловік боровся з коронавірусом за допомогою алкоголю і вилікувався.