Національний банк України (НБУ) встановив на понеділок, 17 лютого, курс долара на рівні 24,44 грн. Про це повідомляється на офіційному сайті НБУ.

Таким чином, у порівнянні з попереднім робочим днем долар подешевшав на 3 копійки. Євро подешевшав на 9 копійок і склав 26,49 гривні. Для європейців, як і для українців, такі коливання не відчутні, адже рівень життя у кожного залишається відповідним. І 9 чи 3 копійки жодної ролі не зіграє.

Курс валют, фото Знай.ua
Курс валют, фото Знай.ua

Курс валют НБУ на 17 лютого

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 24,447 гривні;

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще
- 100 євро – 26,4944 гривень;

Обмін валют, фото Знай.ua
Обмін валют, фото Знай.ua

Так, у порівнянні з курсом у п'ятницю, 14 лютого, гривня трохи зміцниться до долара США з 24,4795 грн - на 3 копійки.

Варто нагадати, що 14 лютого міжбанківський валютний ринок відкрився зниженням курсу долара. У порівнянні із закриттям попередньої сесії курс продажу знизився на 1 копійку до 24,45 гривень за долар, курс купівлі до 24,43 гривень за долар.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, курс валют на 16 лютого - Китай сипле грошима, навіть долар відчує.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що українська гривня є однією з найбільш недооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist.