Французька дослідницька група nPerf визначила найкращих провайдерів мобільного Інтернету в Україні.

Компанія nPerf протягом певного часу аналізувала якість Інтернету від трьох найбільших провайдерів - Київстар, Vodafone і lifecell.

Якщо порівняти швидкість завантажень і вивантажень, порахувати кількість затримок та інші показники, щоб знайти найкращого провайдера мобільного Інтернету в України - отримаєте Київстар. Ця компанія має такий показник завантажень - 20,94 Мбит/с і показник виванатження 11,78Мбит/с.

Швидкість мобільного Інтернету від різних операторів, nPerf
Швидкість мобільного Інтернету від різних операторів, nPerf

На другом місці рейтингу опинився lifecell, що не мало здивувало дослідницьку групу, адже ця компанія на ринку має роль аутсайдера і показала дещо гірші результати ніж Vodafone, проте здивувала надзвичайно низьким показником затримки Інтернету - 58 міллісекунд .

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Найгірші показники були у Vodafone (завантаження 15,32 Мбит/с і вивантаження 6,54 Мбит/с), проте французи з nPerf проаналізували темп покращення Інтернет-зв'язку у цього провайдера і відзначили надзвичайно високі темпи вирішення проблем. Це дозволяє говорити, що, імовірно, Vodafone у найближчому часі зможуть посісти друге, а то й перші місце.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше мобільні оператори анонсували революційну послугу: коли стартує унікальна функція.

Як повідомляв портал "Знай.ua", популярні мобільні оператори України заробляють гроші для Росії, - активісти представили докази.

Також "Знай.ua" писав про порівняння тарифів 3G, 4G серед операторів зв'язку в Україні в 2019 році.