Коронавірус з Китаю стає справжньою проблемою для китайців. Рахунок харажених вже пішов на тисячі. Про це йдеться у повідомленні Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса (США).

Адміністрація провінції Хубей, яка вважається епіцентром розповсюдження коронавірусу Covid-19, заборонила всім мешканцям регіону, включаючи селян, виходити з будинків. Про це повідомляє South China Morning Post.

Як зазначається, на вулицях заборонено рух пішоходів і будь-якого транспорту, окрім машин поліції та екстрених служб. Також людям заборонили збиратися заради маджонгу або ігор в карти.

Коронавірус з Китаю, фото financoff
Коронавірус з Китаю, фото financoff

Слід зазначити, що приблизно 80% усіх випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом зафіксовано у китайській провінції Хубей.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати, що кількість заражених в Китаї досягла 70,550 людей. Всього у світі — 71,331. Таким чином за добу новий коронавірус підхопили трохи менше 2 тисяч осіб. У свою чергу, одужали у Китаї за останніми даними 10,854 людини.

Коронавірус у Китаї, фото: REUTERS
Коронавірус у Китаї, фото: REUTERS

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українка повідомила, що не вірить в ефективність заходів безпеки, які ввела Україна по відношенню до тих, хто побував у Китаї.

Також "Знай.ua" писав, що китайські вчені заявили, знайшли дієвий спосіб лікування смертельного коронавірусу, а також з'ясували, які люди найчастіше хворіють то помирають від цієї інфекції.