Надзвичайний випадок стався у столиці. Відтак, школярки побили безпритульного лише через те, що він відмовився купити їм алкоголь.

Про це повідомили у Telegram-каналі "Київ зараз".

Як відзначається, інцидент стався на Троєщині. Саме там неповнолітні школярки, років 10-13, попросили бездомного купити їм випивку, а потім і взагалі дві дівчини почали його бити. На це відреагували перехожі та викликали правоохоронців та медиків.

Скріншот з відео

А коли ж на місце прибули поліцейські, то неповнолітні почали сильно плакати, а один з хлопців, який був у компанії дівчат, і зовсім втратив свідомість. Водночас, доки правоохоронці з лікарями намагалися привести його до тями, то інші втекли.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Щодо самого безпритульного, то він відмовився писати на дітей заяву. Наразі з ним працюють медики.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонароджену дитину, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент. У школі №173 за адресою проспект Відрадний, 20 з вікна четвертого поверху випала 12-річна дівчинка.