Медики зафіксували перші випадки зараження смертельними коронавірусом в Ірані. На даний момент відомо про двох інфікованих, повідомляє ISNA.

Так, міністр охорони здоров'я країни оголосив про позитивний діагноз у двох випадках коронавірусної інфекції в іранському місті Кум.

Коронавірус у Китаї, фото: REUTERS
Коронавірус у Китаї, фото: REUTERS

У свою чергу вчені з Китаю зазначили, що деякі з відібраних препаратів показали гарні результати при лікуванні пневмонії, що викликається новим коронавірусом COVID-2019.

Уточнюється, що фахівці відібрали п'ять тисяч ліків-кандидатів для боротьби з епідемією коронавіруса, з них найбільш ефективними виявилися: Хлорохінфосфат, Фавіпіравір і Ремдесівір.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Коронавірус з Китаю, фото Фокус
Коронавірус з Китаю, фото Фокус

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з охопленого коронавірусом лайнера Diamond Princess на берег зійшли перші пасажири. Першими Diamond Princess залишили в основному пасажири похилого віку.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Тернополем жителі перекрили дороги, щоб не пустити евакуйованих з Уханю українців до санаторію.

Також портал Знай.uа писав, що Україна у зв'язку з поширенням коронавіруса евакуює з Китаю 36 іноземців з країн, які звернулися з проханням про допомогу.