Вчені з США зуміли отримати фотографії коронавірусу 2019-nCoV, збудника коронавірусної хвороби, епідемія якої спалахнула у Китаї у 2019-2020 роках.

Коронавірус 2019-nCoV

Знімки були отримані за допомогою скануючої та трансмісійної електронної мікроскопії. Через зразок пропустили пучок електронів. Після цього пучок збільшують за допомогою магнітних лінз і фіксують на CCD-матриці. Знімки розфарбовують програмно вже після зйомок.

Коронавірус 2019-nCoV

Отримані світлини показали, що коронавірус-збудник COVID-19 не дуже різниться від інших штамів коронавірусів. Проте чи є це хорошою новиною для потерпілих від вірусу, чи поганою - вчені не пояснили.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що хвиля паніки щодо коронавірусу розпочалась після спалаху захворювання у одному із китайських міст. Всесвітня організація охорони здоров'я відразу привернула увагу до цього вірусу, адже він легко передається, а хвороба розвивається надзвичайно динамічно. На сьогодні лікарі не зуміли знайти специфічного лікування від коронавірусу, хоча хвороба вже встигла забрати життя близько 1380 людей. Офіційно відомо, що окрім Китаю ще 24 країни мають хворих на коронавірусну хворобу людей. В Україні не зафіксована наявність коронавірусу 2019-nCoV.

Коронавірус 2019-nCoV

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Джекі Чан пообіцяв заплатити 1 млн за вакцину від коронавірусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", коронавірус наступає, нові випадки захворювання у Великобританії та Іспанії.

Також "Знай.ua" писав, що Укрпошта вирішила долю посилок із зараженого коронавірусом Китаю.