Китайський коронавірус 2019-nCoV забрав життя понад 600 людей, а кількість інфікованих перевищила 31 тисячу. При цьому близько 1100 людей змогли одужати.

Китайський актор Джекі Чан пообіцяв заплатити 1 млн юанів (197 тисяч доларів) тому, хто зможе розробити ліки проти китайського коронавірусу.

Про це йдеться у The Straits Times.

Актор зазначає, що у боротьбі з коронавірусом всі засоби хороші:

Наука та технології є ключовими для подолання вірусу. Я вважаю, що багато людей мають таку ж думку, як і я. Сподіваюся, що ліки розроблять якнайшвидше — написав актор у соцмережі Weibo

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Джекі Чан
Джекі Чан

Він зауважив, що неважливо, хто саме розробить ліки — одна людина чи організація.

Йдеться не про гроші. Я не хочу спостерігати за пустими вулицями, які колись були переповнені людьми. Я не хочу бачити, як мої земляки борються з вірусом, коли їм слід насолоджуватися життям — зазначив 65-річний Чан

Сподіваємося знайдуться ентузіасти, які зможуть знайти ліки проти нового вірусу та отримати за це таку чудову винагороду.

Нагадаємо, нова епідемія коронавірусу, який і досі бушує в Китаї, наздоганяє смертельну інфекцію SARS


Як повідомляв портал "Знай.ua", в мережі показали емоційне відео з татусем, який не може обійняти дитину, бо вона інфікована.


Також "Знай.ua" писав, що на сьогоднішній день в Україні не зафіксовано жодного випадку зараження коронавірусом, але смертельний вірус діагностували на пасажирському лайнері Diamond Princess.