Українська поліція затримала протестувальників проти розміщення в Полтавській області евакуйованих з Китаю. Затриманим особам буде виписано адміністративні протоколи. Таку заяву зробив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Повідомляється, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков особисто приїхав у Нові Санжари та став спілкуватися з жителями. Аваков взявся заспокоювати людей, що зібралися там. Міністр намагався довести, що ситуація знаходиться під контролем. Однак мешканці свою думку не змінили і далі виступають різко проти.

Сутичка у Полтавській області, фото: Украина сейчас
Сутичка у Полтавській області, фото: Украина сейчас

У Нових Санжарах, куди повинні привезти українців з охопленого коронавірусом Уханя досі тривають сутички місцевих жителів і поліції. Сутички почалися після того, як стало відомо, що українців, яких евакуювали з Уханя, де лютує смертельний коронавірус, повинні помістити на 14 денний карантин в один з місцевих госпіталів.

Однак, влада зіткнулася з опором місцевих жителів. Щоб припинення заворушення серед місцевих жителів, МВС України направило до селища підрозділи Нацполіції і Нацгвардії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, створено онлайн-карту поширення китайського коронавірусу в реальному часі

Як повідомляв портал "Знай.ua", наче у секретній лабораторії, що відбувається на борту літака, який евакуював українців з Китаю

Також "Знай.ua" писав, як відрізнити грип від коронавірусу, перші прояви смертельної інфекції