У супермаркетах АТБ з 17 лютого можна придбати еко-ящики для покупок, які виготовлені з щільного картону і при закінченні використання утилізуються. Крім того, такі ящики виготовляють з переробленої сировини.

Зараз експеримент з еко-упаковкою проводять у 200 магазинах АТБ, розташованих біля великих проспектів, магістральних доріг і трас України з великими паркувальними зонами. Якщо такі ящики будуть користуватися попитом, то приблизно через 2 місяці вони можуть з'явитися в супермаркетах АТБ по всій Україні.

еко-ящики в АТБ
еко-ящики в АТБ

Ящики для покупок стануть хорошою альтернативою великим пакетам АТБ. В першу чергу такий вид упаковки буде зручний для автомобілістів. Упаковка розрахована на вагу 25 кг і призначена для багаторазового використання.

еко-ящики в АТБ
еко-ящики в АТБ

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ціна картонної новинки – 19 грн. 90 коп. Цей товар покупці знайдуть у прикасовій зоні магазинів АТБ, що беруть участь в експерименті.

еко-ящики в АТБ
еко-ящики в АТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українців закликали бути обережними з рибою в АТБ, Billa, Сільпо.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ашан все ніяк не закінчить святкувати День святого Валентина. Полуниця покривається пліснявою, а упаковки ще стоять на прилавках.

Також портал Знай.uа писав, при якій температурі слід зберігати солодощі, ікру і молоко.