У неділю, 23 лютого на території України очікується насування атмосферного фронту, який принесе опади і штормовий вітер, що значно погіршить погоду.

Про це повідомила метеоролог Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У найближчі дні погода очікується без значних змін. Так, 21 лютого опади можливі лише у західних та деяких східних областях України, в решті ж регіонів буде сухо.

"Атмосферне поле над Україною - переважно антициклональне (окрім Заходу), вітер - не сильний, виникатимуть місцями тумани, які погіршуватимуть видимість, та паморозь. Температура повітря найближчої ночі від 3 тепла до 3 морозу, завтра вдень +4+8 градусів, у східних областях +1+4 градуси. У Києві п`ятниця очікується з мінливою хмарністю, без істотних опадів, максимум - якась мряка, вночі близько нуля, вдень +5 градусів", - розповіла спеціалістка про погоду на 21 лютого.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Під кінець, Діденко також нагадала про сумну сторінку сьогоднішнього дня.

"Сьогодні, 20-го лютого, годилося б нам усім трохи помовчати, навіть, якщо дуже хочеться поговорити чи погорлати з будь-якого приводу, хай і пекучого. Просто з поваги до тих, хто також сьогодні б хотів бути з нами, говорити, сміятися, обурюватися, руйнувати чи будувати. Але вони обрали інше - підставити плече і віддати своє життя нам і своїй країні. Вічна пам'ять Героям Небесної Сотні…" - написала жінка на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше погода на 20 лютого для всієї України натякнула на близький прихід весни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", похмурий ранок налаштує киян на сумний лад 20 лютого.

Також "Знай.ua" писав, що погода на 20 лютого змусить українців сумніватися в правильності календаря.