У четвер, 20 лютого, майже по всій території України буде тепло та сонячно. Лише на Заході країни можливий дощ і мокрий сніг. Температура повітря очікується в межах +3 +8 градусів.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що причиною теплої погоди в Україні є антициклон.

Тому в більшості областей України переважатиме суха погода. При цьому на Заході, Вінниччині та Житомирщині пройде дощ і мокрий сніг.

У Києві в четвер синоптик прогнозує хмари, але істотних опадів не буде. Стовпчики термометрів покажуть у столиці до +5 +6 градусів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Поки циклон з цікавим жіночим ім`ям Wiltrud бушує поблизу Ісландії, Великої Британії та Скандинавії та наганяє туди...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 19 februari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

20 лютого вшановується пам'ять преподобного Луки Елладського. В цей день погоду нашим пращурам передбачали сонце і хмари: якщо сонце червоне - буде холодне літо; хмари високо - до гарної погоди.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що на початку березня варто очікувати опадів, а з середини першої декади місяця очікується сильний вітер.