У п'ятницю, 21 лютого, по всій Україні прогнозується тепла погода, при цьому місцями можливі тумани. На Заході і Сході країни випадуть опади. Температура повітря досягне +8 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Опади ймовірні в західних областях і на Сході, крім Харківської області. На решті території істотних опадів не очікується", – написала вона.

Погода в Україні, фото: Слово и дело
Погода в Україні, фото: Слово и дело

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вітер буде дути південно-західний, а на Півдні і Сході України – східний, невеликий, максимум помірний.

Місцями виникатимуть тумани, які погіршать видимість, також можлива паморозь. Температура повітря буде в межах +4 +6 градусів, а в східних областях +1 +4 градуси.

У Києві в п'ятницю опадів не прогнозують, очікується мінлива хмарність. Стовпчики термометрів піднімуться до +5 градусів.

21-го лютого в Україні погода якимись особливостями навряд чи здивує. Це й на добре, бо дивуватися ми тут щодня...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 20 februari 2020

Народний прогноз погоди в Україні

21 лютого відзначається день пам'яті пророка Захарія Серповидця, а так само Феодора Стратилата. Нашими пращурами було помічено, що чим холодніше останній тиждень лютого, тим теплішим виявиться березень місяць.

погода на 21 лютого, Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що на початку березня варто очікувати опадів, а з середини першої декади місяця очікується сильний вітер.