Волонтерка і активістка ініціативи "Армія SOS" Аліна Михайлова, яку у грудні минулого року президент Володимир Зеленський нагородив орденом княгині Ольги, розповіла, як представники так званої "Української конфедерації журналістів" вимагали майже 9 тис. гривень на енциклопедію.

Після остаточної відмови дівчини член організації перейшла на образи, стала телефонувати її матері та говорила, що Михайлова "не гідна такої великої нагороди".

Про інцидент волонтерка написала на своїй Facebook-сторінці.

"Вчора вдень мою маму набрали представники "дуже поважної", як вони кажуть, Української конфедерації журналістів.Красно вітали її з державною нагородою, яку я отримала в грудні 2019 на День волонтера і попросили мої контакти. Далі в розмові вже зі мною незрозуміло для чого запитали пошту, щоб скинути важливі файли по нагороді. Файлик починався зі слів "Вельмишановна Аліна Артурівна" (комунікації 15 століття) багато бла бла бла і в кінці прохання до Аліни Артурівни підтримати ідею створення енциклопедії і внести мінімальну інвестицію на покриття додрукарських робіт та собівартості друку, в розмірі 8 800грн. Ось і зрозуміло для чого були такі "дифірамби", - описала ситуацію Михайлова.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, юрист і голова "Об'єднання добровольців" Олена Живко розповіла, що колишній " беркутівець і голова Нацполіції Львівщини Василь Виконський неодноразово погрожував їй.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця російсько-української війни Михайлова жорстко присадила "продавця" собак Брагара.

Також портал Знай.uа писав, що мати вбитої активістки Евромайдана Аміни Окуєвої, Ірина Камінська відверто розповіла про доньку.