По всьому світу набирає популярність нова гра серед дітей і підлітків, яка веде до підвищеного травматизму і може стати причиною смерті. У мережі з'явилися відео гри та попередження для батьків підлітків.

Перший такий "челлендж" з'явився в Ізраїлі, де школярі отримували важкі травми голови і хребта. В чому суть гри: троє підлітків стають поруч один з одним, а посередині стає хтось молодший, зазвичай це дитина, яка навіть не підозрює про небезпеку.

Спочатку стрибок здійснюють ті діти, які старші, а потім закликають це зробити молодшого. Коли він підстрибує, старші роблять підніжку, і він падає на підлогу. Після такого падіння можна отримати травму спини, хребта, а також голови.

У соціальних мережах батьків закликають провести бесіду з дітьми та пояснити всі катастрофічні наслідки таких розваг.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вже зафіксовано кілька летальних випадків після таких ігор, а також безліч потерпілих, яким тепер потрібно дороге лікування та реабілітація після серйозних травм хребта.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скільки людей не можуть жити без смартфона і чому це так небезпечно.

Як повідомляв портал Знай.uа, психологи склали список фраз, які ламають психіку дитини.

Також портал Знай.uа писав, як відірвати дитину від смартфона і не стати ворогом номер один.