В одній з київських шкіл днями стався вельми тривожний випадок. Мама школяра молодших класів поскаржилася на жорстоке поводження вчительки. У мережі вже активно поширилися знімки з каліцтвами, які завдали дитині.

Про це стало відомо завдяки публікації мами хлопчика Надії Танащик в мережі Facebook.

Публікація мами хлопчика, Facebook
Публікація мами хлопчика, Facebook

"Хотіла поділитися, які педагоги нині в НУШ, а саме в школі #174. Вчора забираючи свою дитину, з ГПД, я забрала її в такому стані. Розбираючись у тому, що сталося, виявилося, що це справа рук вчительки. Яка сиділа як ні в чому не бувало коли я прийшла. Ані дзвінка, ані смс про те, що трапилося, від неї не було, хоча як я розумію, то мене повинні були проінформувати, тим більше у дитини є проблеми із зором, дитина ходить в окулярах. На питання: Як так? Як же таке можливо? Вчителька дала відповідь, яка мене шокувала... А не треба балуватися, ось так!... і при тому, що трапилося, вона навіть не надала значення, навіть не вибачилася, не перед дитиною, не переді мною, а запропонувала мені перекис, при тому що це сталося вже як години 2-3, а то і більше. Загалом ось така історія. Хотіла щоб звертали увагу, з ким і на кого, залишаємо діток. А ми лікуватимемо тепер очі. Всім здоров'я. Бережіть своїх діток. Доброго дня.", - написала мати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, пішла і не повернулася, в Києві добу розшукують 13-річну дівчинку в рожевій шапці.

Як повідомляв Знай.uа на Хмельниччині тіло зниклої з власного двору 5-річної дівчинки знайшли на дні озера.

Знай.uа писав, вчительку спіймали на школярі просто в кабінеті, скандал на всю країну - їй 35, а йому 15.